Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
KEITTOJUURES Apetit pakaste540g140kcal4.9g25.9g1.6g12.4g
Peruna, vanha, kuorittu 135g103kcal2.5g20.9g0.3g1.3g
Vesi2248g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi20g55kcal1.8g1.4g4.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)18g47kcal2.3g2.2g3.2g0.1g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g597kcal68.3g0g36g0g
Kukkakaali, tuore540g108kcal9.7g11.9g1.6g9.7g
Chili paprika punainen18g7.2kcal0.4g1.6g0g0g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8442g2357kcal190.2g169g96.6g68.4g
Valittu annoskoko4221g1179kcal95.1g84.5g48.3g34.2g
Annoskoko puolitettuna2111g589kcal47.6g42.3g24.2g17.1g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157876