Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)500g540kcal115.1g0g9g0g
Vesi2401g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g56g56kcal1.1g2.5g4.5g0.5g
Curryjauhe (-), annos 5g20g65kcal2g10g2g2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g200g720kcal24g146.1g3g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g280g224kcal8.1g30.3g5.3g10.6g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g160g672kcal3.2g4.6g72g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g4872kcal319.4g444.6g194.8g51.4g
Valittu annoskoko4224g2436kcal159.7g222.3g97.4g25.7g
Annoskoko puolitettuna2112g1218kcal79.9g111.2g48.7g12.9g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387