Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai828g2897kcal99.3g587.6g17.4g24.8g
Sokeri 812g3295kcal0g810.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 76g283kcal14.1g8.4g16.6g23.2g
Voi 478g3464kcal5.7g1.9g388.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)637g357kcal54.1g31.8g1.3g0g
Pätkis, 18g344g1685kcal12.4g209.7g85.9g0g
Kananmuna kuoreton 525g749kcal65.7g1.6g53.8g0g
Taloussuklaa, Fazer318g1639kcal12.4g178.3g95.5g16.9g
Voi 159g1155kcal1.9g0.6g129.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g31282kcal534.6g3717.2g1576.2g130.2g
Valittu annoskoko4224g15641kcal267.3g1858.6g788.1g65.1g
Annoskoko puolitettuna2112g7821kcal133.7g929.3g394.1g32.6g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319