Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton1597g10508kcal415.2g175.7g942.2g31.9g
Canderel makeutusjauhe80g307kcal2.3g74.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 192g709kcal35.5g21.1g41.6g58.3g
Kookoshiutale 280g1847kcal22.7g17.9g180.3g45.6g
Vesi, vesijohtovesi 479g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)1597g6851kcal1213.7g79.8g175.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g40443kcal3378.8g737.6g2679.6g271.6g
Valittu annoskoko4224g20221kcal1689.4g368.8g1339.8g135.8g
Annoskoko puolitettuna2112g10111kcal844.7g184.4g669.9g67.9g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892