Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1281g256kcal16.7g38.4g2.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g400g164kcal5.6g32.4g1.2g0g
Isot katkaravut (rainbow)576g576kcal132.6g0g5.2g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g320g576kcal25.6g16g44.8g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 1601g1742kcal62.4g313.5g17.8g29.9g
Oliiviöljy 45g397kcal0g0g44.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g7423kcal485.8g800.6g232.8g59.8g
Valittu annoskoko4224g3711kcal242.9g400.3g116.4g29.9g
Annoskoko puolitettuna2112g1856kcal121.5g200.2g58.2g15g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614