Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli1576g2679kcal204.9g39.4g189.1g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g883g371kcal86.5g3.5g0.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g252g161kcal8.8g0.5g63g0g
Voi, 1 tl, 5 g315g2301kcal3.2g3.2g252.2g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g630g2623kcal517g44.1g37.8g6.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore126g32kcal0g11.3g0g0.1g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 32g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)378g1324kcal53g211.8g25.3g41.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g18981kcal1746.8g627.6g1136.6g96g
Valittu annoskoko4224g9491kcal873.4g313.8g568.3g48g
Annoskoko puolitettuna2112g4745kcal436.7g156.9g284.2g24g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915