Lindströmin karpimmat pihvit

Mausteliemi punajuurelle:
0,25 dl vettä
loraus balsamicoa
loraus punaviinietikkaa
1 rkl karppisokeria
(0.5 tl sinapinsiemeniä)
ripaus valkopippuria ja ropaus suolaa

Kiehauta ja lisää raastettu punajuuri ja hauduta kypsäksi.

Keitä miedolla lämmöllä kasaan kunnes lientä on vain vähän jäljellä (muutama rkl ylimääräistä).

Anna jäähtyä kunnolla liemessään.

Lisää punajuuret ja mahdollinen loppuliemi taikinaan.

---
Ohjeen 70g keltuaista on 4 kpl

Suolakurkun sijaan voi laittaa kapriksia niinkuin alkuperäiseen ohjeeseen kuuluukin.

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja veivaa hetken aikaa sitkon takia.

Paista pannulla voissa ja mausta lisää suolalla ja pippurilla maun ja tarpeen mukaan.

Annoksesta tulee 14 pihviä (isompia voi olla hankala käännellä).

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2276g5040kcal398.3g0g386.9g0g
Punajuuri 1138g437kcal11.4g78.5g2.3g28.4g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 355g1011kcal55g0.7g88.8g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g228g25kcal1.8g3.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)228g61kcal3g10.9g0.5g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g13148kcal939g187.4g957.4g64.6g
Valittu annoskoko4224g6574kcal469.5g93.7g478.7g32.3g
Annoskoko puolitettuna2112g3287kcal234.8g46.9g239.4g16.2g
Arvot/100g100g156kcal11.1g2.2g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438091