Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1993g420kcal23.9g67.7g4g41.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu159g166kcal12.6g26g1g3.3g
Sipuli 319g96kcal4g15.3g0.6g5.4g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa558g1674kcal128.3g0g128.3g0g
Smetana239g933kcal5g5.3g100.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g159g118kcal7.2g20.6g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 797g1765kcal139.5g0g135.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g10343kcal641g269.8g740.2g101g
Valittu annoskoko4224g5172kcal320.5g134.9g370.1g50.5g
Annoskoko puolitettuna2112g2586kcal160.3g67.5g185.1g25.3g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799