Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2133g911kcal72.1g102.4g21.3g0g
Kananmuna kuoreton 512g730kcal64g1.5g52.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 832g2855kcal84.8g582.4g10g29.1g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g640g90kcal12.2g2.6g3.2g0g
Rypsiöljy 85g755kcal0g0g85.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8448g10681kcal466.2g1377.8g344.6g58.2g
Valittu annoskoko4224g5340kcal233.1g688.9g172.3g29.1g
Annoskoko puolitettuna2112g2670kcal116.6g344.5g86.2g14.6g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474