Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi500g1800kcal250g180g5g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g500g1870kcal0g485g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1000g3500kcal140g640g31g55g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g25g91kcal0.9g19.9g0.9g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g13g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl325g2080kcal45.5g11.1g204.8g0g
Rusina 300g877kcal8.4g180.3g1.5g29.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl500g4500kcal0g0g500g0g
Kesäkurpitsa1000g170kcal4g25g6g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8450g29952kcal902.8g3120.4g1498.4g182.6g
Valittu annoskoko4225g14976kcal451.4g1560.2g749.2g91.3g
Annoskoko puolitettuna2113g7488kcal225.7g780.1g374.6g45.7g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405