Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)421g1810kcal31.6g286.2g57.7g14.7g
Voi 140g1018kcal1.7g0.6g114g0g
Liivatelehti, gelatiini34g118kcal28.8g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml281g9kcal0.8g0.8g0.3g0g
Taloussuklaa, Fazer1122g5780kcal43.8g628.4g336.7g59.5g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio1122g3703kcal78.6g145.9g303g0g
Sokeri 239g968kcal0g238.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl842g2862kcal16.8g25.3g294.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8456g32757kcal404.2g2706.4g2212.6g148.4g
Valittu annoskoko4228g16379kcal202.1g1353.2g1106.3g74.2g
Annoskoko puolitettuna2114g8189kcal101.1g676.6g553.2g37.1g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252