Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.4g0.1g0.3g
Keittojuurekset, apetit50g13kcal0.4g2.4g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 58g66kcal12.3g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g251kcal28g23.8g3.8g3.4g
Valittu annoskoko423g125kcal14g11.9g1.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna212g63kcal7g6g1g0.9g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600