Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 25g57kcal1.3g4.4g3.5g1.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 25g50kcal0.3g0.5g5g1.1g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 165g566kcal16.8g115.5g2g5.8g
Kauralese 25g90kcal4.5g11.4g1.9g4.4g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g1796kcal48.4g278.6g45.8g33.2g
Valittu annoskoko423g898kcal24.2g139.3g22.9g16.6g
Annoskoko puolitettuna212g449kcal12.1g69.7g11.5g8.3g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369