Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g118g129kcal27.1g0g2.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore75g13kcal0.5g1.9g0.3g0.5g
Paprika punainen 46g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g50g13kcal0.7g2.1g0.1g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli50g175kcal5.5g37g0.6g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.3g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.5g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g873kcal70g94.8g22.8g6g
Valittu annoskoko423g436kcal35g47.4g11.4g3g
Annoskoko puolitettuna212g218kcal17.5g23.7g5.7g1.5g
Arvot/100g100g103kcal8.3g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832