Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 88g24kcal1g3.6g0.2g1.8g
Hirvenliha 70g79kcal14.8g0g2.1g0g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Herkkusieni 10g1.6kcal0.2g0g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g322kcal33.8g16.2g11.8g6.6g
Valittu annoskoko423g161kcal16.9g8.1g5.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna212g80kcal8.5g4.1g3g1.7g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881