Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g180g826kcal10.8g80.8g52.1g1.8g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)108g49kcal0.3g11.3g0.1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g90g153kcal6.5g14.4g7.6g0.9g
Sokeri 19g77kcal0g19.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g2285kcal42g251.4g125.2g5.4g
Valittu annoskoko423g1143kcal21g125.7g62.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna212g571kcal10.5g62.9g31.3g1.4g
Arvot/100g100g270kcal5g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509