Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 32g6.3kcal0.2g0.9g0g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha105g174kcal20g0g10.5g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3g7.5kcal0.4g0g0.7g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g113g56kcal1.7g8.2g1.5g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g60g16kcal0.7g2.3g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g611kcal47.8g31.4g30.6g5.2g
Valittu annoskoko423g306kcal23.9g15.7g15.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna212g153kcal12g7.9g7.7g1.3g
Arvot/100g100g72kcal5.7g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484