Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.1g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g38g11kcal0.3g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g450kcal32.6g28.2g22.4g3.2g
Valittu annoskoko423g225kcal16.3g14.1g11.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna212g113kcal8.2g7.1g5.6g0.8g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177