Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)96g335kcal14.4g64.1g2.4g2.9g
Lihaliemikuutio Maggi7.4g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g45g50kcal6.6g0.5g2.3g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g65g261kcal15g0g21.6g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss45g24kcal2.6g2.4g0.2g1.4g
Maissi jyvät 45g65kcal1.3g11.5g1.1g1.7g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g29g8.8kcal0.6g1.6g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 90g58kcal2.9g4.3g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g1644kcal88.2g169.8g65.2g12g
Valittu annoskoko423g822kcal44.1g84.9g32.6g6g
Annoskoko puolitettuna211g411kcal22.1g42.5g16.3g3g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741