Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 188g132kcal0.6g0.4g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g150g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 14g5.6kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Appelsiini, kuorittu 71g34kcal0.4g6.4g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g343kcal2.2g14.2g0.6g3.8g
Valittu annoskoko423g172kcal1.1g7.1g0.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna212g86kcal0.6g3.6g0.2g1g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076