Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)175g195kcal21.6g3.3g10.3g1.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 88g66kcal1.6g13.5g0.2g0.9g
Porkkana, keitetty, suolaa 35g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g587kcal48.4g44.6g21.8g9g
Valittu annoskoko423g294kcal24.2g22.3g10.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna212g147kcal12.1g11.2g5.5g2.3g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201