Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 45g58kcal9.3g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g44g15kcal0.6g2.6g0.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g2.2g3.1kcal0g0.7g0g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g23g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 113g71kcal3.4g5.4g3.9g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g24g26kcal0.7g1.5g1.9g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g3.9g12kcal1g0.1g0.9g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss11g35kcal2.7g0.1g2.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras28g98kcal3.7g19.7g0.4g0.8g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana845g765kcal45.4g75.8g30.2g3.8g
Valittu annoskoko423g383kcal22.7g37.9g15.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna211g191kcal11.4g19g7.6g1g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458155