Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.4g6.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g219g245kcal48.1g3.1g4.4g1.1g
Kevytkerma44g53kcal1.4g2g4.4g0g
Ruokakerma Valio 5%44g26kcal0.5g1.2g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g10g0.2g0.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana847g810kcal103.8g33.2g28.6g3.2g
Valittu annoskoko424g405kcal51.9g16.6g14.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna212g203kcal26g8.3g7.2g0.8g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790