Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g109g33kcal1.1g4.4g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.6g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.3g3.1kcal0g0.6g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g44g74kcal1.1g2.6g6.6g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g44g79kcal1.1g3.1g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana847g552kcal9.4g37g38g1.8g
Valittu annoskoko424g276kcal4.7g18.5g19g0.9g
Annoskoko puolitettuna212g138kcal2.4g9.3g9.5g0.5g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430