Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 281g68kcal5.1g6.2g0.8g6.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Valkosipuli 26g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu18g14kcal0.3g3.1g0.1g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 26g5.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g1.8g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.8g5.5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0g
Korianteri, annos 10g4.4g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 1.8g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana847g597kcal16.8g36.8g38.2g17.6g
Valittu annoskoko424g298kcal8.4g18.4g19.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna212g149kcal4.2g9.2g9.6g4.4g
Arvot/100g100g70kcal2g4.3g4.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97280