Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Pinaattipakaste 150g47g6.6kcal0.9g0.2g0.2g0.6g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 63g83kcal5.3g11g1.2g3.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.6g5.5kcal0.3g0.7g0.3g0.2g
Sipuli kuivattu 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)44g103kcal8.7g0.2g7.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g47g175kcal6.1g33.3g2.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana847g845kcal51.4g95g27.4g18.6g
Valittu annoskoko424g423kcal25.7g47.5g13.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna212g211kcal12.9g23.8g6.9g4.7g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148