TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g125g169kcal27.5g0g6.3g0g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika, punainen47g12kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 55g42kcal1g8.4g0.1g0.5g
Paprikajauhe 3.1g10kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g31g22kcal2.4g2.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g710kcal65.8g44.2g27.6g11.2g
Valittu annoskoko424g355kcal32.9g22.1g13.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna212g178kcal16.5g11.1g6.9g2.8g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755