Jauheliharisotto

Raaka-aineet:

- 2 rkl öljyä
- 300 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 dl pitkäriisiä
- 5-6 dl lihalientä (tai vettä
+ 1 lihaliemikuutio)
- 200 g herne-maissi-paprika-
sekoitusta

Valmistus:

1.Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Miksuk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 84g742kcal0g0g83.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1198g1989kcal227.7g0g119.8g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Täysjyväriisi 509g1705kcal30.9g363.4g3.6g37.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 30g88kcal3.3g4.5g6.3g0.1g
Vesi1498g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 599g618kcal20.7g107.8g6.4g17.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8460g10538kcal575.8g987g443.2g128.2g
Valittu annoskoko4230g5269kcal287.9g493.5g221.6g64.1g
Annoskoko puolitettuna2115g2634kcal144g246.8g110.8g32.1g
Arvot/100g100g125kcal6.8g11.7g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139316