Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 675g223kcal0g3.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Kurkku,tuore 100g1688g162kcal10.1g23.6g1.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1800g1080kcal61.2g81g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8469g3143kcal147.6g262.2g129.8g1.2g
Valittu annoskoko4235g1571kcal73.8g131.1g64.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna2117g786kcal36.9g65.6g32.5g0.3g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712