Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1998g500kcal26g83.9g4g0g
Tomaatti 1439g328kcal8.1g49.6g4.3g20.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)400g240kcal4g18g16g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g400g763kcal95.9g8g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8472g3660kcal268g319g128.6g40.2g
Valittu annoskoko4236g1830kcal134g159.5g64.3g20.1g
Annoskoko puolitettuna2118g915kcal67g79.8g32.2g10.1g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545