Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g67g48kcal1.7g11.2g0.1g0g
Juuriselleri 50g16kcal0.6g2.3g0.1g1.5g
Palsternakka 67g42kcal0.3g7.9g0.3g3g
Peruna, keskikokoinen 60g67g40kcal1g8.7g0.1g0.6g
Fenkoli, annos 100g33g10kcal0.4g2.4g0.1g1g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g67g63kcal5.3g9.3g0.5g5.3g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 22g7.1kcal0.1g1.2g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g491kcal18.8g86g6.6g24g
Valittu annoskoko424g245kcal9.4g43g3.3g12g
Annoskoko puolitettuna212g123kcal4.7g21.5g1.7g6g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840