Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g116g97kcal1.3g21.2g0.5g2.1g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g66g477kcal0g0g53g0g
Sokeri 85g343kcal0g84.4g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g55g78kcal3.8g0.1g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g296kcal8.8g60.3g1g3g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.3g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g2622kcal28.4g340.2g115.4g10.2g
Valittu annoskoko424g1311kcal14.2g170.1g57.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna212g656kcal7.1g85.1g28.9g2.6g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468