Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g345g541kcal75.2g0g24.5g0g
Ruskea suuruste, Maizena13g48kcal0.1g11.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.8g5.8kcal0.8g0.2g0.2g0g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g1253kcal155.2g31g51.2g5.6g
Valittu annoskoko424g626kcal77.6g15.5g25.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna212g313kcal38.8g7.8g12.8g1.4g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449