Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 18g160kcal0g0g18g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g20g70kcal2.6g14g0.3g1.1g
Tattarijauho, Vijatuote16g56kcal2.1g11.2g0.2g0.8g
Kaurahiutale 32g120kcal4.6g18.3g2.3g3.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g104g354kcal2.1g81.3g1.8g7.3g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g1538kcal23.2g252.8g45.4g26.2g
Valittu annoskoko424g769kcal11.6g126.4g22.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna212g385kcal5.8g63.2g11.4g6.6g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041