Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 300g1932kcal42.3g10.2g183g52.5g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g20g44kcal0.9g9.8g0.1g8g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g64g197kcal0g49.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g4346kcal86.4g138.6g366.2g121g
Valittu annoskoko424g2173kcal43.2g69.3g183.1g60.5g
Annoskoko puolitettuna212g1087kcal21.6g34.7g91.6g30.3g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195