Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai22g76kcal2.6g15.5g0.5g0.7g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 67g89kcal1.8g2.1g8g0g
Kuohukerma,valio,2dl67g228kcal1.3g2g23.4g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Mansikka 168g78kcal0.8g14.1g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g1460kcal27g156.4g75.8g7.8g
Valittu annoskoko424g730kcal13.5g78.2g37.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna212g365kcal6.8g39.1g19g2g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.4g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709