Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Rypsiöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 24g172kcal0g0.1g19.4g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.3g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g75g285kcal1.3g69.8g0.3g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g104g42kcal0.5g10.4g0.5g0.5g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g30g179kcal6.3g2g16.1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g40g73kcal5.7g2.8g4.3g24.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g100kcal0g24.4g0g0.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g2606kcal41.4g305.8g137.2g50.4g
Valittu annoskoko424g1303kcal20.7g152.9g68.6g25.2g
Annoskoko puolitettuna212g652kcal10.4g76.5g34.3g12.6g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36.1g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255