Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)283g2035kcal0.3g0.3g226.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 81g230kcal12.5g0.2g20.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)61g12kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g4555kcal25.6g8.8g492.6g0g
Valittu annoskoko424g2277kcal12.8g4.4g246.3g0g
Annoskoko puolitettuna212g1139kcal6.4g2.2g123.2g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67435