Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Herne-maissi-paprika, Rainbow42g34kcal1.8g5.5g0.4g1.3g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)23g8.2kcal0.6g1.1g0.1g0.6g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g66g112kcal12.5g0g6.6g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g505kcal33.8g41.4g20.8g6.6g
Valittu annoskoko424g252kcal16.9g20.7g10.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna212g126kcal8.5g10.4g5.2g1.7g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278