Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 150g167kcal32.5g0g3.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 16g139kcal0g0g15.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Paprikajauhe 2.3g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola2.4g6.3kcal0.3g0.8g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g64g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.1g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g914kcal74.2g53.8g42.6g9g
Valittu annoskoko424g457kcal37.1g26.9g21.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna212g228kcal18.6g13.5g10.7g2.3g
Arvot/100g100g108kcal8.7g6.3g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431395