Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 466g153kcal2.9g25.9g0.9g11.9g
Bataatti, kuorittu 267g216kcal4.2g44.9g0.1g8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 2665g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi59g164kcal5.3g4.1g13.5g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%267g453kcal18.4g3.7g40g5.3g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 133g170kcal28.7g0g6g0g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g3264kcal131.4g191g202.8g73.8g
Valittu annoskoko4240g1632kcal65.7g95.5g101.4g36.9g
Annoskoko puolitettuna2120g816kcal32.9g47.8g50.7g18.5g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110