Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1683g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 168g125kcal22.1g1.9g0.7g11.6g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 182g1607kcal0g0g181.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2187g7505kcal222.9g1531.1g26.2g76.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g18475kcal490g3066g417.2g176.4g
Valittu annoskoko4240g9237kcal245g1533g208.6g88.2g
Annoskoko puolitettuna2120g4619kcal122.5g766.5g104.3g44.1g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760