Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1159g974kcal12.8g212.2g4.6g20.9g
Sitruunamehu, laimentamaton99g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g663g4770kcal0g0g530g0g
Sokeri 845g3429kcal0g843.8g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g547g782kcal37.7g0.9g31.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 861g2955kcal87.8g602.9g10.3g30.1g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.5g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g33g121kcal1.2g26.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g26218kcal283g3400.6g1154.6g102.6g
Valittu annoskoko4240g13109kcal141.5g1700.3g577.3g51.3g
Annoskoko puolitettuna2120g6555kcal70.8g850.2g288.7g25.7g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468