Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio2000g1300kcal200g84g6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 640g271kcal62.8g2.6g0.6g0g
Mansikka 1600g745kcal8g134.4g3.2g30.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g4631kcal541.6g442g19.6g60.8g
Valittu annoskoko4240g2316kcal270.8g221g9.8g30.4g
Annoskoko puolitettuna2120g1158kcal135.4g110.5g4.9g15.2g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191