KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 599g196kcal3.7g33.3g1.2g15.3g
Lanttu 599g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Kukkakaali 599g144kcal10.8g13.2g1.8g13.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.2g20kcal0.7g1.3g1.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g599g359kcal9g77.9g0.6g5.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl399g339kcal5.6g17.6g28g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g699g769kcal125.8g10.5g22.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g300g749kcal56.9g0.1g65.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g5715kcal450.8g393.8g248g107.4g
Valittu annoskoko4240g2858kcal225.4g196.9g124g53.7g
Annoskoko puolitettuna2120g1429kcal112.7g98.5g62g26.9g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146