Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1151g291kcal5.8g48.4g2.3g21.9g
Kaali, valkokaali426g90kcal5.1g14.5g0.9g8.9g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Timjami 10g28kcal0.9g2.7g0.7g3.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 2002g4611kcal252.5g15.2g398.3g0.4g
Oliiviöljy 250g2213kcal0g0g250.3g0g
Persilja 200g55kcal2.8g2.2g0.4g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g14700kcal546g179.6g1306.8g110.2g
Valittu annoskoko4240g7350kcal273g89.8g653.4g55.1g
Annoskoko puolitettuna2120g3675kcal136.5g44.9g326.7g27.6g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996