Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1497g10924kcal15g15g1197.2g0g
Kananmuna kuoreton 2195g3131kcal274.4g6.6g225g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g200g788kcal3.6g193.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)70g7kcal1g0g0.4g59.4g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton239g766kcal55.3g25.1g49.8g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g159kcal0g39.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g31551kcal698.6g559.4g2944.8g118.8g
Valittu annoskoko4240g15776kcal349.3g279.7g1472.4g59.4g
Annoskoko puolitettuna2120g7888kcal174.7g139.9g736.2g29.7g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546