Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 553g788kcal69.1g1.7g56.6g0g
Sokeri 285g1156kcal0g284.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai218g762kcal26.1g154.6g4.6g6.5g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 670g886kcal17.6g21.4g80.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl670g2277kcal13.4g20.1g234.4g0g
Sokeri 121g489kcal0g120.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g34g134kcal0g33.2g0g0g
Mansikka 1675g779kcal8.4g140.7g3.3g31.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g14602kcal271g1565.6g758.6g76.8g
Valittu annoskoko4240g7301kcal135.5g782.8g379.3g38.4g
Annoskoko puolitettuna2120g3651kcal67.8g391.4g189.7g19.2g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709