Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 548g781kcal68.5g1.6g56.1g0g
Rypsiöljy 224g1982kcal0g0g224.1g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 237g1718kcal0g0.6g193.9g0g
Sokeri 423g1718kcal0g422.8g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g747g2853kcal13.4g697.6g3g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g1041g416kcal5.2g104.1g5.2g5.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g299g1793kcal62.7g19.7g161.3g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g398g725kcal56.9g28.4g42.6g243g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 299g1001kcal0.2g243.8g0.1g4.2g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g26060kcal416.4g3056g1372.6g505g
Valittu annoskoko4240g13030kcal208.2g1528g686.3g252.5g
Annoskoko puolitettuna2120g6515kcal104.1g764g343.2g126.3g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255