Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Valkosipuli, tuore, silputtu160g166kcal12.6g26.1g1g3.4g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa560g1680kcal128.8g0g128.8g0g
Smetana240g936kcal5g5.3g100.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g160g118kcal7.2g20.6g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g10382kcal643.2g270.8g743g101.6g
Valittu annoskoko4240g5191kcal321.6g135.4g371.5g50.8g
Annoskoko puolitettuna2120g2596kcal160.8g67.7g185.8g25.4g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799